Партита за възрастни

Предлагаме тематични партита и за възрастни.

ad

ad-5

holiday-party-networking-tips

Караоке парти като водещ е наш аниматор за 120 минути – 150 лв.

Пиратско парти с дискотека и водещ наш аниматор, облечен като пират / пиратка 120 минути, като в пакета са включени забавни състезания и награди за гостите – 190 лв.

Хавайско парти – което може да бъде поръчано и за моминска вечер – наш аниматор водещ и забавни състезания, и награди за гостите. 120 минути  – 160 лв.

Хелоуин парти – подходящо за всякакви поводи – то е с включени костюми за гостите, забавни състезания и дискотека с водещ 180 минути – 450 лв.

rm4251-tea-party-hatter-deluxe-women-halloween-costumes_1

ad-1

ad-6

VIP парти – този вид парти е специално за всички вип, които искат да не се вписват в рамка и да имат различния купон. За тях можем да предложем оферти, съобразени с техните желания, като ще се вместим и в сумата. 120 минути – 750 лв.

Пижама парти – този вид парти е за около 20 до 30 души гости. В пакета влизат музика, състезания за големи с много изненади,  наш аниматор, който да води програмата + пижама за всеки гост на купона. Цена : 370 лв.

Pajama Party

Партита за чужденци Ако искаш да изненадаш познати, които обаче не говорят добре български език, то тогава ползвай нашия пакет за анимация на чужд език. Предлагаме аниматори с английски и руски език. Цена за аниматор за 60 минути за доброто настроение на вашия купон120 лв. За 120 минути веселба и много смешки с двама наши аниматори само за 200 лв.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s